Auto

 

Geen zin om dagenlang in de boeken te duiken om je voor te bereiden op het theorie examen van het CBR? Geen nood! Atlasdrive heeft een nieuwe manier ontwikkeld die je snel en met minimale moeite voorbereidt op het auto theorie examen. De oefenvragen zijn op het CBR gericht met een zeer hoog slagingspercentage. Schrijf je daarom snel in! 

CBR theorie examen Ben je 16 jaar of ouder? 

Dan kun je al theorie examen doen bij het CBR. Dat is de eerste stap voor het halen van je auto rijbewijs. Met het CBR theorie examen laat jij zien dat je de verkeersregels snapt en klaar bent voor praktijklessen. Wanneer je slaagt voor het CBR theorie examen auto dan is dit certificaat maar liefst 1,5 jaar geldig. Je hebt dus nog genoeg tijd om je rijbewijs te halen. Tijdens het CBR theorie examen heb je 30 minuten de tijd om alle vragen te beantwoorden. Aan de hand hiervan wordt bepaald of jij de theorie voldoende kent. Het theorie examen van het CBR is onderverdeeld in 3 onderdelen: 

 Gevaarherkenning 

 Theoriekennis 

 Verkeersinzicht 

Bij het onderdeel gevaarherkenning gaat het erom of jij in staat bent om gevaar te herkennen en of je weet hoe je hierop dient te reageren. Het onderdeel theoriekennis toetst of je alle feiten en regels herkent en of jij in staat bent om deze regels op de juiste wijze toe te passen. Bij het onderdeel Verkeersinzicht wordt er nagegaan of jij verkeerssituaties goed interpreteert en of de beslissingen die je neemt naar aanleiding hiervan de juiste zijn. 

Theorie examen oefeningen 

Auto theorie oefeningen zijn vaak gortdroog en saai. Bovendien sluit de oefenstof vaak onvoldoende aan op het CBR theorie examen. Op deze manier verspil jij je tijd en bovendien is je kans van slagen klein, waardoor de kans groot is dat je het CBR examen opnieuw moet doen. Nergens voor nodig! Atlasdrive heeft een gemakkelijke lesmethode ontwikkeld die voor 100% gericht is op het CBR examen. Zeer effectief en efficiënt dus. Op deze manier bereid jij je optimaal voor op het examen en heb je de grootste kans van slagen. Waar wacht je op?