Autorijles

Autorijles

Jouw Auto rijbewijs bij ons!

Rijschool Atlas biedt jou een rijopleiding op maat aan, er wordt heel goed gekeken naar wat jij eventueel al kan en wat de verbeter punten zijn, aan de hand daarvan wordt er een lesplan opgesteld, daarnaast kun je de rijlessen inplannen wanneer het jou uitkomt, zowel tijdens de kantooruren als in de avonduren of in het weekend.

Om je goed voor te bereiden op het rijexamen, zorgen wij ervoor dat jij zoveel mogelijk in het examengebied gaat rijden, zo raak je bekend met de examenroutes, waardoor jouw slagingskans fors zal toenemen.

Alle  vorderingen zullen aan de hand van een instructiekaart nauwkeurig worden bijgehouden door de rij-instructeur .

Onze rijlessen zijn opgebouwd volgens de normen en richtlijnen van het CBR, zodat onze leerlingen vlekkeloos het rijexamen kunnen afleggen. De rit bestaat voornamelijk uit een aantal vaste onderdelen. Dit betekent dat de focus ligt op: de beheersing van de auto, kijkgedrag, het verlenen van voorrang en algemeen inzicht in het verkeer. Tot slot worden ook bijzondere verrichtingen geoefend zoals parkeren.

Bij rijschool Atlas worden de autorijlessen in diverse talen aangeboden, o.a. in het Nederlands, Engels, Arabisch of Frans. Ook kun je kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke rij-instructeur

Unknown

Opfris cursus

Heb jij je rijbewijs al!? Maar heb je lang niet achter het stuur gezeten of durf je niet op drukke plekken te rijden of te parkeren, kom dan bij ons om jouw rijvaardigheden te optimaliseren.

Faalangst

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst en leerlingen die moeilijkheden hebben bij het leren rijden.

Bij ons vertrekt elke leerling met een mooie herinnering aan de rijlessen en een roze pasje in handen!

Persoonlijk aanpak

Elke leerling is anders, bij Rijschool Atlas weten wij dat heel goed. De standaard indeling van de rit kan elke les worden aangepast op je persoonlijke voorkeur. Wil jij snel je rijbewijs halen of wil je juist goed de tijd ervoor nemen? Wil jij wel of niet thuis opgehaald worden? Alles is mogelijk en bespreekbaar. De klik met jouw rijinstructeur is ook erg belangrijk. Geen klik? Dan bieden wij jou een andere instructeur aan.

Tussentijdse toets

Wil jij graag vrijstelling krijgen voor bijzondere verrichtingen tijdens jouw rijexamen? Dan is een tussentijdse toets zeker een goede optie. Als jij ervoor kiest om bij het CBR de tussentijdse toets af te leggen, dan maak jij een grote kans om een vrijstelling te krijgen voor bepaalde examenonderdelen. Verder biedt deze  toets de mogelijkheid om ervaring op te doen met een echte CBR instructeur, die jou nuttige tips geeft voor het rijexamen.

Ons bellen

Rijschool machtigen

Digid aanvragen

Begeleiderspas aanvragen