Motorrijles

Motorrijles

Jouw Motor rijbewijs bij ons!

Motorrijden is leuk en avontuurlijk, je geniet van alle vrijheid die je bij het autorijden niet hebt, zo zwaai je mensen uit in de file en hoeft je geen parkeer-app in te stellen, bovendien kunt je je motor overal kwijt. Als dit jou ook aanspreekt, dan is een motorrijbewijs zeker iets voor jou!

Voor de motor bestaan er drie verschillende rijbewijzen:

A1: vanaf 18 jaar mag je het rijbewijs voor de lichtmotor (A1) halen. Vanaf je 17e jaar mag je beginnen met de rijlessen en het behalen van je theorie.

A2: vanaf 20 jaar mag je het rijbewijs voor de middelzware motor (A2) halen. Indien je voor je motortheorie-examen bent geslaagd of in het bezit bent van een autorijbewijs, mag je vanaf je twintigste rijlessen gaan volgen.

A: vanaf 21 jaar mag je het rijbewijs halen voor de zware motor (A). Indien je voor je motortheorie-examen bent geslaagd of in het bezit bent van een autorijbewijs, mag je vanaf deze leeftijd rijlessen gaan volgen.

a500a306-e4f9-4195-aad8-01e5744977c2

Opfris cursus

Heb jij je rijbewijs al!? Maar heb je lang niet achter het stuur gezeten of durf je niet op drukke plekken te rijden of te parkeren, kom dan bij ons om jouw rijvaardigheden te optimaliseren.

Faalangst

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst en leerlingen die moeilijkheden hebben bij het leren rijden.

Bij ons vertrekt elke leerling met een mooie herinnering aan de rijlessen en een roze pasje in handen!

Persoonlijk aanpak

Elke leerling is anders, bij Rijschool Atlas weten wij dat heel goed. De standaard indeling van de rit kan elke les worden aangepast op je persoonlijke voorkeur. Wil jij snel je rijbewijs halen of wil je juist goed de tijd ervoor nemen? Wil jij wel of niet thuis opgehaald worden? Alles is mogelijk en bespreekbaar. De klik met jouw rijinstructeur is ook erg belangrijk. Geen klik? Dan bieden wij jou een andere instructeur aan.

Tussentijdse toets

Wil jij graag vrijstelling krijgen voor bijzondere verrichtingen tijdens jouw rijexamen? Dan is een tussentijdse toets zeker een goede optie. Als jij ervoor kiest om bij het CBR de tussentijdse toets af te leggen, dan maak jij een grote kans om een vrijstelling te krijgen voor bepaalde examenonderdelen. Verder biedt deze  toets de mogelijkheid om ervaring op te doen met een echte CBR instructeur, die jou nuttige tips geeft voor het rijexamen.

Ons bellen

Rijschool machtigen

Digid aanvragen

Begeleiderspas aanvragen