Jouw Auto Rijbewijs Bij Ons!

 

Rijschool Atlasdrive biedt jou een rijopleiding op maat aan, er wordt heel goed gekeken naar wat jij eventueel al kan en wat de verbeter punten zijn, aan de hand daarvan wordt er een lesplan opgesteld, daarnaast kun je de rijlessen inplannen wanneer het jou uitkomt, zowel tijdens de kantooruren als in de avonduren of in het weekend.

Om je goed voor te bereiden op het rijexamen, zorgen wij ervoor dat jij zoveel mogelijk in het examengebied gaat rijden, zo raak je bekend met de examenroutes, waardoor jouw slagingskans fors zal toenemen.

 Alle vorderingen zullen aan de hand van een instructiekaart nauwkeurig worden bijgehouden door de rij-instructeur .
Onze rijlessen zijn opgebouwd volgens de normen en richtlijnen van het CBR, zodat onze leerlingen vlekkeloos het rijexamen kunnen afleggen. De rit bestaat voornamelijk uit een aantal vaste onderdelen. Dit betekent dat de focus ligt op: de beheersing van de auto, kijkgedrag, het verlenen van voorrang en algemeen inzicht in het verkeer. Tot slot worden ook bijzondere verrichtingen geoefend zoals parkeren. Bij rijschool Atlas worden de autorijlessen in diverse talen aangeboden, o.a. in het Nederlands, Engels, Arabisch of Frans. Ook kun je kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke rij-instructeur

Waar wacht je op ? plan een proefles in hup hup hup