Theorie

Theorie

Jouw Theorie bij ons!

Wat maakt onze theoriecursussen dan zo uniek?

AtlasTheorie garandeert haar leerlingen tijdig het autotheorie-examen te halen en goed voorbereid te zijn voor het praktijkexamen.

Onze docenten zijn zeer ervaren instructeurs en geven excellente voorbereidingen op het autotheorie-examen, ze weten precies wat een cursist moet weten om zijn examen te halen. Bovendien is onze speciale ontwikkelde programma geschikt voor alle leerlingen, ook leerlingen die de Nederlandse taal niet beheersen of faalangst hebben.

Onze autotheorie cursussen leggen de focus op het opdoen van kennis, wij willen graag geslaagde leerlingen die straks veilige kilometers gaan afleggen.

Aangezien het autotheorie-examen bij het CBR in Amsterdam en omgeving wordt afgelegd, is onze theoriecursus gebaseerd op de laatste trends bij het CBR en wordt voornamelijk met originele examens geoefend.

Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Unknown
Atlas foto

Dagindeling theorie-cursus

Om de dag volop te benutten beginnen wijmet de autotheoriecursus om 07:00 uur in de ochtend. Allereerst zal de cursus beginnen met de voorrangsregelsen de basis van het CBR autotheorie-examen. Na de autotheorie is het tijd om de grijze massa aan het werk te zetten en gaan we oefenen met examengerichte vragen. Tot slot zal de autotheorie cursus met gevaarherkenning worden afgesloten.

Om de concentratie van leerlingen niet te verliezen, worden er voldoende pauzes gehouden. Niet geheel onnodig om mee te delen: er worden hapjes en drankjes aangeboden. Wat houd je nu nog tegen?

Theorie-examen reserveren

Naast onze succesvolle theoriecursussen bieden wij ook de mogelijkheid om via ons het CBR-examen zonder cursus te reserveren. Je kunt eenvoudig en veilig online het CBR-THEORIE-EXAMEN reserveren voor auto, motor en bromfiets.

Wil je snel en veilig jouw theorie-examen reserveren?Dat kan direct via www.TheorieBooking.nl. deze website hebben wij speciaal voor jou ontwikkeld om eenvoudig en veilig je theorie-examen te reserveren zonderhet gebruik van DigiD.

Reserveer jouw theorie-examen voor deze week in drie eenvoudige stappen:

  • Stap 1. Kies een datum/tijdstip/locatie;
  • Stap 2. Meld je aan;
  • Stap 3. Betaal veilig via iDEAL en rond af.

Na de betaling ontvang je stapsgewijs twee e-mails.

  • Email 1: Bevestigingsmail van de aanmelding en de ontvangst van de betaling.
  • Email 2: Nadat de reservering is gelukt, krijg je een bericht dat het afgerond is. Ook ontvang je een oproepkaart van het CBR met alle informatie die je voor jouw examen nodig hebt.
fullwith-3